Nieuws
nov 2, 2011

ICT magazine publiceert een artikel van Quality Utd, onderdeel van Paphos Group, over het verkrijgen van grip en controle op security.

okt 31, 2011
Wij zijn heel trots! De Paphos group, waarvan ITGo onderdeel is, heeft de begeerde FD Gazellen Award 2011 gewonnen.

PartnersPaphos Group is een holding organisatie waarbinnen verschillende werkmaatschappijen actief zijn: ITGo, PSIMaS, ITProf en QualityUtd. Deze werkmaatschappijen ondersteunen elkaar en vullen elkaar aan met hun kennis en ervaring op het gebied van de totale IT Lifecycle. Gezamenlijk biedt men de benodigde best practices, proces-, product- en trainingskills op het gebied van IT Governance, Quality Management en Business Service Management.
PSIMaS, onderdeel van Paphos Group, vestigt haar reputatie in de Nederlandse ICT-markt op het gebied van SMART-sourcing. PSIMaS heeft een unieke positie als leverancier van Governance, QA en BSM professionals. Via interim diensten, Deta-Vast oplossingen en gerichte trainingen lost PSIMas uw (tijdelijk) tekort aan kennis op. PSIMaS levert specialisten op het gehele HP Software BTO portfolio.


IT Prof, onderdeel van Paphos Group, biedt zeer ervaren en enthousiaste professionals die uw organisatie kunnen adviseren over en ondersteunen bij het inrichten, optimaliseren en integreren van uw IT processen. De professionals beschikken over praktische kennis en ervaring met betrekking tot ITIL, COBIT, VAL IT, PRINCE en relevante Best Practices . Daarbij is diepgaande kennis aanwezig van de gehele HP BTO suite.
Quality Utd, onderdeel van Paphos Group, is specialist op het gebied van Application Quality Management en Test Management. Quality Utd’s quality-, test- en toolconsultants zorgen er vanuit hun visie, ervaring en best practices voor dat de opdrachtgevers weer grip en controle krijgen op de resultaten vanuit het QA proces en de bijdrage die wordt geleverd aan het behalen van de algehele bedrijfsdoelstellingen.

Corfides, onderdeel van Paphos Group. Corfides heeft krachtige methoden en producten om grip en controle te krijgen op het ‘people’ stuk. Onderzoek toont aan dat meer dan de helft van IT projecten mislukt en dat 70% daarvan is toe te wijzen aan ‘de people factor’. De people-factor gaat vooral over commitment, eigenaarschap, vertrouwen en de wil tot veranderen van alle project betrokkenen.Staat voor Business Value Optimization

...Under Construction
ITGo, onderdeel van Paphos Group en leverancier van IT Governance oplossingen, is Platinum HP Software Partner en heeft daarmee de accreditatie gekregen voor verkoop en implementatie van het HP Software BTO portfolio.

Daarbij heeft ITGo een overeenkomst gesloten met HP Software, voor de wederverkoop en uitvoering van trainingen in de GWE regio (Great Western Europe) op het gebied van HP Software BTO tools. Hieronder vallen trainingen voor IT Service Management (o.a. Service Manager, BAC, Universal CMDB) en Project en Portfolio Management. Naast productgerichte trainingen voor beheerders en eindgebruikers, worden ook trainingen aangeboden op het gebied van procesoptimalisatie in de vorm van ITILv3, CMM en Cobit.

In 2008 heeft ITGo de award “HP Software BTO Business Partner of the year” van HP ontvangenIn samenwerking met Quint Wellington Redwood verzorgt ITGo trainingen op het gebied van: ITGovernance, CobiT ®, Val IT, ITIL, IT Service Mangement (ITSM) en Project Management (Prince2™))

Quint Wellington Redwood is een wereldwijde, onafhankelijke organisatie gespecialiseerd in het organiseren van “worldclass” IT Management. Quint Wellington Redwood voorziet zowel Solution Providers als eindgebruiker organisaties van oplossingen op het gebied van Strategie & Governance en Service Management.

 Design Supply, als design partner verbonden aan Paphos Group, staat voor vernieuwende, verfrissende en heldere creatieve ideeen met design als oogpunt. Het onderscheid wordt gemaakt in de final touch. In samenwerking met de klant probeert het kleinschalige bureau continu te streven naar een krachtige vormgeving voor het gewenste creatieve resultaat. De services kunnen kunnen aangeboden worden in een totaalconcept waardoor huisstijl bewaking in alle facetten gewaarborgd wordt. 

 

Scroll to Top