Nieuws
nov 2, 2011

ICT magazine publiceert een artikel van Quality Utd, onderdeel van Paphos Group, over het verkrijgen van grip en controle op security.

okt 31, 2011
Wij zijn heel trots! De Paphos group, waarvan ITGo onderdeel is, heeft de begeerde FD Gazellen Award 2011 gewonnen.

PartnersNaam:
Erik Koridon
Functie:
CEO Paphos Group
Als ervaren Solution Sales en Executive Partner persoon, werk ik inmiddels meer dan 20 jaar in diverse Management gerelateerde IT functies. Ik ben gespecialiseerd in complexe software-verkooptrajecten en dienstencycli. Sinds 2006 ben ik, samen met Robin Marchand, partner van ITGo met als visie om IT effectiever bij te laten dragen aan de bedrijfsdoelstellingen van ondernemingen.

Mijn ambitie is om samen te werken met het hogere IT Management van ondernemingen en aan hen Governance gerelateerde oplossingen te positioneren.

Bekijk Erik´s volledige profiel op


Naam:
Robin Marchand
Functie:
COO Paphos Group
Sinds 1994 ben ik werkzaam in de IT en ben na mijn carrièrestart bij KPN overgestapt naar InterProm. Hier was ik verantwoordelijk voor het inrichten van IT-beheer, gebaseerd op ITIL. Vanaf 2000 heb ik mij gericht op CRM oplossingen en mij gespecialiseerd in de overdracht van CRM implementaties (o.a. Siebel) naar de lijnorganisatie. Sinds 2003 ben ik Managing Partner bij PSIMaS geworden en heb vanuit die positie diverse veranderingsprojecten gedaan bij grote IT beheerorganisaties om ze te helpen bij de transitie naar een servicegerichte IT dienstverlener. In 2006 heb ik, samen met Erik Koridon, ITGo opgericht met als visie om IT effectiever bij te laten dragen aan de bedrijfsdoelstellingen van ondernemingen. Daarnaast ben ik als BTO Architect bij diverse projecten betrokken.

Bekijk Robin´s volledige profiel op


Naam:
Andrina Simons
Functie:
Managing Partner

Andrina is per 1 mei 2011 Managing Partner van ITGo. Zij heeft meer dan 20 jaar ervaring in Business-IT omgevingen, zowel nationaal als internationaal. Na haar studie aan Nijenrode, is zij werkzaam geweest bij PROLIN, een pionier in de wereld van IT Management in de jaren negentig. Daarna heeft zij onder andere bij HP, Cap Gemini en Rijkswaterstaat gewerkt.

Andrina heeft complexe Business-IT projecten geleid bij diverse bedrijven op het gebied van voorraadbeheer, verbeteren IT dienstverlening en Management Informatie Systemen. De laatste jaren was zij eindverantwoordelijk voor de functionaliteit van de verkeerssystemen in Nederland op de rijkswegen. Andrina is pragmatisch van aard en haar kracht is om plannen en ideeën daadwerkelijk werkend te krijgen met haar team en te laten renderen. Dit sluit naadloos aan bij de propositie van ITGo om te komen tot meer grip en controle om regie te kunnen voeren over de Business waarde van IT.Bekijk Andrina's volledige profiel op


Naam:
Han Delfgou
Functie:
Sales Director
Bekijk Han´s volledige profiel op


Naam:
Cora Mikes
Functie:
Management Assistant
Voor ik in dienst trad bij ITGo heb ik diverse jaren gewerkt bij de Rabobank. Binnen ITGo leg ik mij vooral toe op de backoffice activiteiten en het stroomlijnen van de daarbij behorende processen.Naam:
Pieter Willem Kamstra
Functie:
Project Manager

Bekijk Pieter Willem´s volledige profiel op


Naam:
Richard Molenaar
Functie:
Consultant
Mijn persoonlijke drijfveer is om in staat te zijn waarde toe te voegen aan de Business Services van mijn klant. Dit door het begrijpen van de business processen en de technische vereisten die nodig zijn om de business processen te ondersteunen.
Mijn kennis en expertise betreffende Governance liggen op het gebied van ITIL, Cobit en Prince2. Tevens ben ik op de volgende technische vaardigheden gecertificeerd:
• Microsoft Enterprise admin 2008 Certified • Microsoft MCSE 2000 Certified • Citrix Metaframe CCA Certified.

Bekijk Richard's volledige profiel op


Naam:
Reinier de Koning
Functie:
Consultant
Mijn specialisme is IT-Governance solutions architectuur. Na een periode bij Microsoft Nederland in de functie van Data & Communication Accelerator ben ik in dienst getreden bij Accenture. Daar was ik als IT Governance specialist gedurende 2½ jaar werkzaam bij het Project Portfolio Management Center van HP (PPM center). Vanuit die functie heb ik bij verschillende grotere accounts geacteerd en uiteenlopende IT Governance opdrachten gedaan. Tevens ben ik een gecertificeerd trainer op het gebied van PPM center en ben zowel ITIL2 als ITIL3 gecertificeerd.

Bekijk Reinier´s volledige profiel op


Naam:
Johan van den Hoek
Functie:
Consultant
Sinds de afronding van zijn HEAO opleiding in 1999 werkt Johan in de IT wereld en heeft zich voornamelijk begeven in het CRM gebied. Hierin heeft hij rollen vervuld op het gebied van Consultancy, Sales en Marketing. De laatste 2 jaar heeft Johan als CRM Consultant gewerkt bij SAP Nederland.

Johan is te kenmerken als een enthousiaste, meedenkende Business IT Professional met een sterke focus op Business Processen en eindgebruikers.

Bekijk Johan´s volledige profiel op


Naam:
Jaap Broekhuizen
Functie:
Consultant
Jaap wil organisaties ondersteunen bij het inrichten van hun ITIL-processen. “ITGo helpt bedrijven hun IT-afdeling zo in te richten dat deze bijdraagt aan hun organisatiedoelstellingen. De IT-systemen moeten niet alleen functioneren, maar daadwerkelijk een bijdrage leveren aan de business.”

Bekijk Jaap´s volledige profiel op


Naam:
Arno Kuijper
Functie:
Consultant
Mijn streven is om vanuit ITGo de business van klanten te optimaliseren door het optimaal inzetten van IT en daarmee toegevoegde waarde te creëren. Ik heb uitgebreide ervaring op het gebied van Service Management processen en procedures volgens ITIL standaarden (waaronder Change en Configuratie Management). Tevens heb ik veel kennis opgedaan van diverse HP Software modules, waaronder HP NNM, Dataprotector, Network and server automation (Opsware), Change and Configuration Management (Radia), ServiceDesk, ServiceCenter/ServiceManager, BAC, uCMDB en de HP BTO Suite.

Bekijk Arno´s volledige profiel opNaam:
Carl Klein
Functie:
Service Management Consultant
Bekijk Carl´s volledige profiel op


Naam:
Maurice van den Driessche
Functie:
Solution Architect
Expert in Service Management, Asset Management, IT Governance, CobIT, ITIL, process [re]-design, process optimization, Solution architecture, solution roadmaps, business en IT alignment

Bekijk Maurice´s volledige profiel op


Naam:
Hendrik-Jan de Jong
Functie:
Managing Consultant
Hendrik-Jan is sinds de afronding van zijn opleiding Informatica aan de HIO inmiddels al 15 jaar werkzaam in de IT. In diverse rollen zoals Support Engineer, Solution Architect, Manager Professional Services en Account Consultant heeft hij vele bedrijven en overheidsinstellingen bediend.

“Het valt me op dat veel organisaties een goede visie hebben op de bijdrage die IT aan de bedrijfsvoering kan leveren. Ook is er veelal sprake van gedegen technologische kennis en vaardigheden. De grootste uitdaging ligt echter in het vertalen van deze visie naar een concrete en doeltreffende oplossing. “Dit is veel meer een organisatorische en procesmatige uitdaging dan een technologische uitdaging.” "Bij ITGo onderscheiden we ons op dit gebied met onze integrale aanpak. We hebben de kracht resultaten te bereiken middels een pragmatische project aanpak en een sterke focus op een snelle ROI.”

Sinds zijn indiensttreding bij ITGo heeft Hendrik-Jan onder andere in de rol van programma manager bij diverse organisaties sturing gegeven aan de implementatie van nieuwe processen en ondersteunende tooling voor de ontwikkel - en beheer afdelingen. Momenteel ondersteunt hij een financiële instelling als Trainer/Coach bij de implementatie van het Service Delivery Programma. Dit programma heeft als doel de Service Delivery Processen over alle afdelingen van de gehele IT organisatie te uniformeren. Hendrik-Jan is tevens inzetbaar als organisatie - en proces adviseur en BTO architect.

Bekijk Hendrik Jan´s volledige profiel op

Rosano Fraser
Naam:
Rosano Fraser
Functie:
Consultant
Bekijk Rosano´s volledige profiel opNaam:
Eduard Lekanne gezegd Deprez
Functie:
BTO Architect

Bekijk Eduard´s volledige profiel opNaam:
Leo Scholtes
Functie:
Solution Architect
Bekijk Leo's volledige profiel opNaam:
Ben Vrakking
Functie:
Consultant
Bekijk Ben's volledige profiel op
Scroll to Top